![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
E un sos de soia in supermarketuri, in afara de Heinz si alti consacrati, vietnamez. Mie mi se pare cel mai bun de pana acum. Cam sarat, dar bun.
Il stiti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sos thai
drept sa va spun l-am cumparat cred ca de-acum sint si-n Romania arata cam asa contine: red chili, apa, zahar, usturoi, otet si sare. Insa are consistenta de sos o reteta de sos picant ar fi: 1 ceapa mica tocata 2 catei de usturoi tocati marunt 1 lingura ulei 2 morcovi dati pe razatoarea mare 2 cani cu apa 4 ardei iuti tocati marunti, fara samburi 3 linguri de chitra (lamaia verde) 3 linguri de otet alb 1 lingurita de sare sotati ceapa pana se inmoaie, adaugati morcovii si apa si dati in clocot, reduceti focul si lasati sa fiarba pana se inmoaie morcovii. adaugati ardeii iuti, sucul de chitra si sarea. Transferati totul intr-un food processor si transformati in piure. sos cu miere si usturoi aceeasi poveste. l-am cumparat insa in componente ar intra sos de rosii+ zahar brun + miere+ usturoi pisat marunt _ceapa tocata marunt+ sare, piper |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 09:43 AM |
|