![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de cartofi cu avocado
(cica de provenienta mexicana) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
- bunica-mea facea o minuatie de supa de carne si in loc sa faca galusti facea tortellini (cap-coada) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) apoi inainte sa ia supa de pe foc punea un galbenus doua trei in functie de cantitatea de lichid, mai lasa cateva clocote apoi acrea cu zeama de lamaie. Este foarte buna ! musai s-o incercati o data. In loc de tortellini merge si orez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
- bunica-mea facea o minuatie de supa de carne si in loc sa faca galusti facea tortellini (cap-coada) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) apoi inainte sa ia supa de pe foc punea un galbenus doua trei in functie de cantitatea de lichid, mai lasa cateva clocote apoi acrea cu zeama de lamaie. Este foarte buna ! musai s-o incercati o data. In loc de tortellini merge si orez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa facea si bunica mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:43 PM |
|