![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce vorbe va poate cineva atrage atentia? Cu ce vorbe va poate face sa-mpingeti fuga?
Ce-ati trait pe pielea voastra? Ce-au facut barbatii numai ca sa va atraga atentia? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
Nu vreau sa sune a cliseu, dar eu cu politia m-am lecuit... S-a luat un tigan mai demult de mine, eram la Eroilor, unde-s florariile alea (pt cine stie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dar sa- luat la modul ff urat si agresiv. Si am vazut acolo 2 politisti din aia comunitari. M-am dus si le-am zis (eu aveam bluza rupta pe mine din cauza aluia) iar politaii, dragii de ei, mi-au zis ca daca n-am cum sa dovedesc spusele mele, ei nu pot face nimic. Am dat sa plec si ma striga unul din ei :"Domnisoara, dar nr dvs de telefon mi-l dati si mie???" What the fuck?? Aia politisti? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... Si sa stiti ca aveti dreptate...cred ca il voi aborda pe asta intr-o zi cand ma va lua iubitul de la metrou...sa nu fiu singura. Ca si asa de-l las in plata Domnului, cine stie unde se-ajunge...
Multumesc de sfaturi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:07 PM |
|