![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu avem un topic unde ne putem lauda cu o lampa, un covor, o gresie, ca sa nu mai spun de mobila.
Va invit sa ne spuneti aici cu ce-ati innoit casa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
s-am o masinica de cusuuuuut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
e mica mititica, cred ca are vreo 500g (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) are o multime de bobinute cu ata pe ele, are ata alba bagata deja pe unde trebuie ce mai o dragalasenie i-am facut si poze, v-o si arat dar mai incolo. mi-am luat un material subtirel gen voal, alb sa-mi fac perdele si ca sa nu le cos la mana (urasc!!! sa cos ) am zis sa incerc o masinica de-asta. Am in garaj una de-aia antica de la bunica-mea dar tata mare se atinge de ea ca eu nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am invatat cum se foloseste chestia la lucru manual in clasa a 6-a dar eu as fi vrut sa merg cu baietii sa ma joc cu traforajul asa ca orele alea de cusut pt mine erau un chin. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) s-am incalecat pe sa (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:39 AM |
|