![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu avem un topic unde ne putem lauda cu o lampa, un covor, o gresie, ca sa nu mai spun de mobila.
Va invit sa ne spuneti aici cu ce-ati innoit casa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
kalua si tu?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai fost mai curajoasa la faza cu mutatul eu am suferit in semi-tacere in anul in care am invatat sa coasem la masina am facut niste bluze, fiecare desena un model, profa le croia si da-i si coase aveam numai 2 masini la vreo 20-25 de fete asa ca faceam cu randul (thank god!! ) eu desenasem o camasuta cu guler tunica si maneci scurte , materialul mov cu dungute albe dintr-un in tare frumos. cand auzeam ' hai cleo, e randul tau' spuneam 'unde e carpa aia? sa mi-o dea cineva sa ma duc s-o cos" iar profa 'carpa????? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ' in alt an cusutul pe etamina (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) aveam si tema pt nota de final. m-am prezentat cu un paun cusut la mare arta de ..frate-meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si profa dintr-o privire 'cine ti-a cusut asta? mama, bunica?' intai am zis 'eu' apoi la (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) -ul ei am recunoscut (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) frate-meu a cusut' ... m-a spus la toata clasa dar eu eram comandata de detasament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa fi indraznit vreuna sa rada c-o mancam cu fulgi cu tot! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acu pe bune stiu sa tricotez, sa cos in urma acului si prin fata lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cate si mai cate (yeah right! ) datorita orelor de lucru manual. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:47 AM |
|