![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat masina de facut painica, Moulinex.
Acum am pus sa faca o paine cu faina de secara numai ca am uitat sa setez ca am 750 g si nu 1000 g si culoarea painii. Am selectat doar programul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma rog, sper sa iasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit si o carte de retete dar ma intrebam daca nu aveti voi mai multe retete pentru paine aceasta facuta la masinarie. Cele din carte contin si faina alba iar pe mine m-ar interesa retete exclusiv din faina integrala, secara, tarate, etc. Si inca o intrebare: trebuiesc folosite numai retete pentru paine special create pentru aparate sau se poate folosi orice reteta? L.E. Si m-ar interesa pareri de la fetele care au asa ceva, daca sunt multumite, daca pe termen lung se merita, etc. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci, happy!
Vreau sa spun ca am incercat sa fac paine exclusiv din faina integrala si nu creste frumos si nici nu se coace bine. Cred ca din cauza ca nu contine gluten. |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
Pink, eu de mai mult de un an sunt dependenta de masina mea de paine care imi face paine integrala de numa-numa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si asta fara sa adaug alba, si nici nu-mi iese f tare. In functie de cat de gol este containerul de faina cand cumpar (daca iau mai de la fund contine mai multe tarate si creste mai putin) poate sa fie si mai pufoasa...iar cand am musafiri adaug 1 cup de alba ca sa nu se sperie. Deci here's reteta mea: 2cani jumate de apa (by "cani" i mean cups de masurat cum sunt aici, daca nu ai asa ceva, poti sa iti iei tu o canuta mica si aia sa iti fie standardul cu care masori si lichid si uscat) 1 lingurita jumate de sare si 4 cani de faina integrala, si 3 lingurite de drojdie bobite (asa gasesc eu aici). am observat ca daca te joci un pic cu cantitatile, poti sa o faci mai pufoasa sau mai tare...de ex daca pui un picut mai multa apa si drojdie (sau mai putina faina) atunci este mai fluffy... a, si masina mea nu ma-ntreaba de cantitati, ci doar tb sa apas whole wheat si apoi medium la coaja, asa ca poate ca tb sa masori un pic cantitatile Oricum, o incurajare: s-ar putea sa tb sa incerci de mai multe ori pana cand dibuiesti combinatia buna, eu cred ca vreo 3 luni am facut o paine tare pana cand mi-am luat inima in dinti sa experimentez... keep us posted on how it goes:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:51 PM |
|