![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.
Ati jucat, jucati? Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui: - banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd - bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile - e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce bancile centrale din mai multe state s-au unit ca sa scoata pe cine e nevoie din rahat, astazi bursele au avut o crestere spectaculoasa.
"Titlurile societatilor de investitii financiare (SIF) s-au scumpit vineri in medie cu 14,53% la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), aprecierea fiind limitata de blocarea tranzactiilor pe finalul sedintei, deoarece jucatorii nu au mai putut plasa ordine la preturi superioare limitei maxime de variatie. "Practic, investitorii sunt blocati de sistemul de tranzactionare sa introduca un ordin la o cotatie care depaseste limita maxima de tranzactionare de 15%", a declarat, citat de NewsIn, Stere Farmache, presedintele-director general al BVB. " |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:44 PM |
|