![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am descoperit un produs de drogherie excelent: Figur Aktiv Meersalz-Öl-Peeling (Exfoliant cu sare marina si ulei) de la firma Réell'e. Din pacate se gaseste numai la drogheria dm, dar am vazut ca exista acum 3 filiale si in tara. Face pielea fina-fina.
Ei zic ca-i bun contra celulitei, in fine. Inafara de sub dus se poate folosi in baia de aburi, se aplica, se intra acolo, se mai freaca un pic. Sarea se dizolva la aburul ala...Se da apoi jos cu dusul. In concediu am incercat un peeling de-asta de la o firma israelita, costa un borcanel vreo 50 de dolari, iar pe asta cer aici 6 euro si ceva. Si nu mi se pare mai prejos decat ala scump. (IMG:http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/359/product-7694359.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, as vrea si eu, dar nu am auzit de firma asta pe la noi.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie cel mai mult imi place Sabon (cred ca sunt din Israel) - Mar cu Levantica: are in continut sare de mare, ulei de Macadamia, Migdale si boabe de soya.
Pielea ramae finaaaa, hidratata si matasoasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 08:43 PM |
|