IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jocul la bursa
kalua
post Jul 10 2007, 01:49 PM
Post #1

Musafir

Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.

Ati jucat, jucati?

Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui:
- banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd
- bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile
- e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Master of Norule...
post Sep 19 2008, 10:58 PM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Legea bursei sau nus cum sa-i zic, actiunile scad pana la un prag si apoi cresc spectaculos. Sunt cresteri de peste suta la suta la unele actiuni intr-un intreval de timp nu foarte mare. Unde-i cresterea mare e si riscul mare (acum daca nu risti, nu castigi) pt. ca cred ca jocurile sunt facute mai in spate decat avem noi accesul, dar, urmarind zilnic, pe langa cei mari, poate castiga fiecare.
E palpitant sa joci la bursa si cand sunt banii tai ai o doza mai mare de precautie pt. ca nu prea ai chef sa pierzi, investesti ca sa castigi.

S-au lovit americanii de propria lor strategie de a tot vinde mai departe, na ca mai le trebe cate un faliment d-asta ca sa isi dea seama ca startegia e toxica. Cre' ca sunt multi evrei in America, IMHO.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 19 2008, 11:00 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Jocul la bursa   Jul 10 2007, 01:49 PM
misssn7  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:39 PM