![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.
Ati jucat, jucati? Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui: - banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd - bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile - e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
partea care tine de asigurari (polite etc) la AIG e in regula, restul a fost adus in starea asta falimentara insa la o companie de marimea AIG-ului trebuie sa sapi al naibii de mult sa resusesti sa-i dai jos. Si-s legate si celelalte companii de ele Sunlife (noi cu astia avem asigurarile de viata) apoi am vazut ca Swissre si RGA (companii de reasigurare- lucram cu amandoua) au si ei interese acolo deci cei 'mari' sint conectati si daca vreunul boleste sint si ceilalti afectati intr-o masura mai mare sau mai mica.
jucatul la bursa clar e o speculatie insa o speculatie bazata pe informatii clare. adica 80-90% informatie si restul speculatia sau hazardul cine are sume (importante) de bani de 'jucat' poate realiza niste castiguri fabuloase. am cunoscut un tip care facuse vreo 800.000$ s-a dat 'in barci' (high life) si s-a reintors de unde a plecat. Eu as fi pus o parte mai mare deoparte si-as fi rulat restul si tot asa. Cine nu are suficiente cunostinte pt a juca singur poate sa apeleze la o agentie de brokeraj sa-i plaseze ei banii pe unde considera ca-i avantajos. M-as baga la asa ceva daca as avea cu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:30 PM |
|