IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Exfoliere, peeling pentru corp, Produse si cum le folosim
kalua
post Sep 19 2008, 03:49 PM
Post #1

Musafir

Am descoperit un produs de drogherie excelent: Figur Aktiv Meersalz-Öl-Peeling (Exfoliant cu sare marina si ulei) de la firma Réell'e. Din pacate se gaseste numai la drogheria dm, dar am vazut ca exista acum 3 filiale si in tara. Face pielea fina-fina.
Ei zic ca-i bun contra celulitei, in fine.
Inafara de sub dus se poate folosi in baia de aburi, se aplica, se intra acolo, se mai freaca un pic. Sarea se dizolva la aburul ala...Se da apoi jos cu dusul.

In concediu am incercat un peeling de-asta de la o firma israelita, costa un borcanel vreo 50 de dolari, iar pe asta cer aici 6 euro si ceva. Si nu mi se pare mai prejos decat ala scump.

(IMG:http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/359/product-7694359.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cleo
post Sep 20 2008, 02:13 PM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si mie-mi place efectul zatului de cafea desi daca ar fi sa ne luam dupa sfaturile Paulei n-ar trebui sa ne agresam pielea cu nici un fel de produse de genul asta. La partea asta nu sint de acord. Nu vad agresarea si celulele moarte trebuie indepartate intr-un fel.

Pt fata imi place si efectul taratelor

Am avut un scrub facut in Israel cu miros demential (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) salt scrub de la marea moarta din marca Crystal line (nu-l gasesc pe cel care l-am avut) insa sarea se dizolva prea repede pt a fi eficace si produsul era foarte uleios. Pt o piele uscata era totusi ok pt ca o hidrata suficient insa exfolierea era minima si ca atare tot la zat si tarate m-am intors
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 08:34 PM