![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat masina de facut painica, Moulinex.
Acum am pus sa faca o paine cu faina de secara numai ca am uitat sa setez ca am 750 g si nu 1000 g si culoarea painii. Am selectat doar programul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma rog, sper sa iasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit si o carte de retete dar ma intrebam daca nu aveti voi mai multe retete pentru paine aceasta facuta la masinarie. Cele din carte contin si faina alba iar pe mine m-ar interesa retete exclusiv din faina integrala, secara, tarate, etc. Si inca o intrebare: trebuiesc folosite numai retete pentru paine special create pentru aparate sau se poate folosi orice reteta? L.E. Si m-ar interesa pareri de la fetele care au asa ceva, daca sunt multumite, daca pe termen lung se merita, etc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
QUOTE Paine alba" (pag. 13 din manualul BM2600). Sa inteleg ca ti-ai luat si tu masina de facut paine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:00 AM |
|