IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Doctori de duzina, Medici care nu isi cunosc meseria
oanami
post Aug 21 2008, 12:05 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,472

In ultimul timp mi-e frica sa merg la doctor pentru orice. Am doi prieteni care acuma termina medicina, nu stiu nici macar grupele de medicamete. I-am intrebat daca doua medicamente pot sa fi combinate si ......
Ma duc la doctor si cer investigatii complete si imi face o simpla analiza de rutina.
trebuie sa te du-ci la zece doctori ca poate unul te asculta ce sintome ai
CE PARERE AVETI, CE INTAMPLARI AVETI?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Oct 1 2008, 11:43 AM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mie-mi spuneti? Mie mi-a uitat o doctorita stomatolog cand eram mai copil (de vreo 12-13 ani asa) un ac pe canalul unui dinte. De fapt, s-a rupt si nu a spus nimic. Cum am descoperit? Anul trecut cand aveam o infectie care nu trecea cu absolut nimic. Radiografii peste radiografii, analize, NIMIC. Pana la urma m-am operat sa scot punga de infectie. Ce credeti ca a gasit medicul acolo? Un varf de ac! Era asa mic ca nu se vedea in radiografie. Am tras de mi-au sarit capacele ca infectia urcase pana aproape de sinusuri. Toti ma tratasera ani de zile de sinuzita si era de la un dinte. Ca sa nu mai spun ca acel dinte era doar un pic cariat si nu trebuia sa se umble pe canal sa i se scoata nervul & co. Acum am pivot+coroana si am suportat o operatie greuta din cauza infectiei de-a lungul maxilarului superor ce a durat vreo 3 ore. MEDICII! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:15 AM