IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jocul la bursa
kalua
post Jul 10 2007, 01:49 PM
Post #1

Musafir

Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.

Ati jucat, jucati?

Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui:
- banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd
- bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile
- e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Sep 20 2008, 03:27 PM
Post #2

Musafir

Din pacate la noi in Romania nu exista nici macar o educatie in ceea ce priveste economisirea. Noi consumam in medie cu 15% mai mult decat producem. Asta ar putea la un moment dat sa fie o piesa cheie in declinul economiei noastre.
Si romanul se plange ca "domle nu sunt bani" dar daca te duci intr-un Real sau un Selgros nu prea vezi pe nimeni ca sta si se uita pe eticheta cat e pretul, toti baga in cos pana la refuz, nu pentru ca ar avea neaparat nevoie ci "ca sa fie". Daca te duci in Mall si vezi cum in primele 3 zile au disparut toata hainele faine din noua colectie, nu te poti abtine sa nu te intrebi "Oare cine cumpara pantofi de 6 mil cand un salariu bunicel e undeva la 20 de mil?" Sau daca te uiti ce masini au romanii nostri comparativ cu statele vecine unde puterea de cumparare e mult mai mare, sau cand vezi ca la o familie de 3 persoane exista 3 masini si niciunul nu renunta la masina lui, si cate si mai cate....

In Romania intalnesti f rar oameni de rand care sa joace la bursa. Sunt foarte rari si cei care au acolo macar cateva sute de euro pusi deoparte pentru zile negre. Insa 3 din 4 persoane pe care le cunosc au cel putin un credit in curs de achitare sau planuri sa ia un credit in viitorul apropiat.

+Quote Post
Adriana C.
post Oct 3 2008, 09:48 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Editorialist
Member No.: 3,012

QUOTE(angeldust @ Sep 20 2008, 04:27 PM) *
In Romania intalnesti f rar oameni de rand care sa joace la bursa. Sunt foarte rari si cei care au acolo macar cateva sute de euro pusi deoparte pentru zile negre. Insa 3 din 4 persoane pe care le cunosc au cel putin un credit in curs de achitare sau planuri sa ia un credit in viitorul apropiat.

Pe mine m-ar interesa acest subiect, dar informatiile sunt foarte putine si abstracte. De exemplu, imi poate spune cineva unde gasesc un broker care sa tranzactioneze pentru mine?

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Jocul la bursa   Jul 10 2007, 01:49 PM
misssn7  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:23 PM