![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.
Ati jucat, jucati? Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui: - banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd - bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile - e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Spre ce domenii v-ati indreptate, Kalua? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) daca se poate spune...
Cele mai sigure din punctul meu de vedere ar fi cele in energie. Ca tot suntem pe subiect sa spun si ca administratorii pensiilor private au cerut Comisiei de supraveghere sa le permita sa nu investeasca o vreme pe bursa, din cauza riscurilor majore. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:56 PM |
|