![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-August 08 Member No.: 4,472 ![]() |
In ultimul timp mi-e frica sa merg la doctor pentru orice. Am doi prieteni care acuma termina medicina, nu stiu nici macar grupele de medicamete. I-am intrebat daca doua medicamente pot sa fi combinate si ......
Ma duc la doctor si cer investigatii complete si imi face o simpla analiza de rutina. trebuie sa te du-ci la zece doctori ca poate unul te asculta ce sintome ai CE PARERE AVETI, CE INTAMPLARI AVETI? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu sint foarte lovita la capitolul asta pentru ca de 10 ani sint pe drumuri pe la medici, am cunoscut foarte multi dar doar vreo doi au fost oameni. In general sint foarte indiferenti si daca nu insisti tare sa le spui tot ce te doare nu te intreaba mai nimic, prescriu medicamente fara analize ca sa incerce sa vada cum te simti, daca nu merg alea, vii inapoi si ti le schimba si tot asa.
O sa vreau sa mentionez si nume. Unul de care m-am lovit recent: Mioara Mazilu de la Parhon, endocrinolog, nici nu m-a bagat in seama. Voiam dozari hormonale, i-am spus toate simptomele, pe care nici nu avea chef sa le asculte, mi-a luat o tensiune, m-a pipait la tiroida, a zis ca nu am nimic, nu mi-a prescris nici o analiza, m-a trimis cum am venit. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:12 AM |
|