IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> scorpirescu - previziuni, o raza mica si pentru el saracu
scorpirescu
post Oct 3 2008, 09:26 PM
Post #1

Musafir

Si scorpirescu vrea. 18 noiembrie 1977 ora aproximativ 13.15, Roman judetul Neamt

As vrea sa stiu daca se prefigureaza ceva dragut si pentru mine in viitorul apropiat - sentimental vorbind. Ok,ok si profesional. A fost destul de urat pana acum, dar mi-ar place sa cred ca va rasari soarele si pe strada mea. Ca, na, cum zic unii ... am o varsta si o mica familie nu mi-ar strica.
Cum a spus si Angel, ma simt foarte departe de locul meu, ca si cum viata mea inca nu a inceput si sunt intr-o continua asteptare a unui 'click'. Oricum, sper ca inca nu a inceput si best is yet to come (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Sar'na.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Vesta
post Oct 5 2008, 11:44 AM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

În primul rând, va trebui să faci o corecţie a orei de naştere pentru că 10 minute mai târziu(13:25), Ascendentul tău se mută din Vărsător în Peşti şi odată cu el se schimbă şi casa căsătoriei.
Dar şi aşa, capitolul afectiv este foarte greu încercat. Cu Venus în zodia Scorpionului, în care şi aşa nu se simte prea bine, dar şi cu aspecte dificile cu planete masculine, situaţia stă cam aşa: posibile deziluzii sentimentale, certuri; eşti o fire contradictorie, schimbătoare cu un puternic impuls sexual, gelozie, posesivitate, emotivitate, magnetism sexual puternic(succes la sexul opus); iubeşti puternic, dar distrugător(sau autodistrugător). Dorinţă în a fi liberă, a fi tu însăţi şi să faci aşa cum îţi place. Adesea, ai dificultăţi în menţinerea relaţiilor pe termen lung, fie din cauză că ele se prăbuşesc printr-o diminuare a interesului tău(instabilitate emoţională dată şi de Luna exact pe Ascendent), fie din cauză că sunt prea multe dorinţe şi conflicte interioare care declanşează confruntări epuizante şi furtunoase emoţionale. Acestea pot apare datorită insistenţei tale de a avea propriul tău drum, ceea ce poate să intre în dezacord cu punctele de vedere ale partenerului, cu nevoile şi dorinţele sale. Relaţiile secrete sunt foarte posibile şi îţi satisfac acel îndemn/curiozitate către excitare şi chiar pericol, unde te poţi exprima chiar şi mai nestigherită ca de obicei.
Of, ce să-ţi mai spun, că mi-ar trebui foarte mult timp. Ideea este că ce iubesc eu la voi, Scorpionii, deşi sunteţi atât de blamaţi uneori de ceilalţi, este capacitatea voastră extraordinară de a vă transforma, deşi adesea o faceţi tocmai când ajungeţi la marginea sau chiar pe fundul unei prăpăstii afective. Dar tocmai pentru asta sunteţi şi mai de admirat.
În concluzie, cum îl ai pe Saturn în poarta căsătoriei, care se opune şi creează tot felul de piedici, e nevoie să te „reformulezi” şi asta îţi stă în putere: numai să vrei!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
scorpirescu   scorpirescu - previziuni   Oct 3 2008, 09:26 PM
Vesta   În primul rând, va trebui să faci o corec...   Oct 5 2008, 11:44 AM
scorpirescu   Of, stiam eu ca-i nasol. :( Ora nasterii poate fi...   Oct 5 2008, 05:49 PM
Vesta  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 10:30 PM