IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> scorpirescu - previziuni, o raza mica si pentru el saracu
scorpirescu
post Oct 3 2008, 09:26 PM
Post #1

Musafir

Si scorpirescu vrea. 18 noiembrie 1977 ora aproximativ 13.15, Roman judetul Neamt

As vrea sa stiu daca se prefigureaza ceva dragut si pentru mine in viitorul apropiat - sentimental vorbind. Ok,ok si profesional. A fost destul de urat pana acum, dar mi-ar place sa cred ca va rasari soarele si pe strada mea. Ca, na, cum zic unii ... am o varsta si o mica familie nu mi-ar strica.
Cum a spus si Angel, ma simt foarte departe de locul meu, ca si cum viata mea inca nu a inceput si sunt intr-o continua asteptare a unui 'click'. Oricum, sper ca inca nu a inceput si best is yet to come (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Sar'na.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
scorpirescu
post Oct 5 2008, 05:49 PM
Post #2

Musafir

Of, stiam eu ca-i nasol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ora nasterii poate fi eventual ceva mai devreme, dar nu cred ca mai tarziu. Si eu de 8 ani m-am mutat in Cluj-Napoca, iar la ultima aniversare aici eram. Acum am vazut ca trebuia sa specific si asta, dar n-am apucat decat acum.

Ok, mersi mult, Vesta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Vesta
post Oct 5 2008, 06:46 PM
Post #3

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

QUOTE(scorpirescu @ Oct 5 2008, 06:49 PM) *
Of, stiam eu ca-i nasol. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ora nasterii poate fi eventual ceva mai devreme, dar nu cred ca mai tarziu. Si eu de 8 ani m-am mutat in Cluj-Napoca, iar la ultima aniversare aici eram. Acum am vazut ca trebuia sa specific si asta, dar n-am apucat decat acum.

Ok, mersi mult, Vesta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nu as vrea sa redau aici cea mai trista intrebare pe care am primit-o vreodata ca sa intelegi atunci cat de fericita poti sa fii pentru ca imbunatatirea situatiei pe acest plan depinde foarte mult de tine, asa ca situatia nu este chiar asa de ... "nasoala" cum ai spus tu.
Desteapta esti, frumoasa la fel(am spus doar de "magnetism sexual"), vointa ai, trebuie sa inveti sa folosesti aceste daruri pentru a evolua spiritual si a-ti face viata mai buna.
Nu mi se pare nimic tragic in asta, sincer.

+Quote Post

Posts in this topic
scorpirescu   scorpirescu - previziuni   Oct 3 2008, 09:26 PM
Vesta   Īn primul rānd, va trebui să faci o corec...   Oct 5 2008, 11:44 AM
scorpirescu   Of, stiam eu ca-i nasol. :( Ora nasterii poate fi...   Oct 5 2008, 05:49 PM
Vesta  

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 10:31 PM