IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> scorpirescu - previziuni, o raza mica si pentru el saracu
scorpirescu
post Oct 3 2008, 09:26 PM
Post #1

Musafir

Si scorpirescu vrea. 18 noiembrie 1977 ora aproximativ 13.15, Roman judetul Neamt

As vrea sa stiu daca se prefigureaza ceva dragut si pentru mine in viitorul apropiat - sentimental vorbind. Ok,ok si profesional. A fost destul de urat pana acum, dar mi-ar place sa cred ca va rasari soarele si pe strada mea. Ca, na, cum zic unii ... am o varsta si o mica familie nu mi-ar strica.
Cum a spus si Angel, ma simt foarte departe de locul meu, ca si cum viata mea inca nu a inceput si sunt intr-o continua asteptare a unui 'click'. Oricum, sper ca inca nu a inceput si best is yet to come (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Sar'na.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
scorpirescu
post Oct 5 2008, 09:22 PM
Post #2

Musafir

Problema nu este, Anjel, ca nu pot trece unii sau eu peste capriciile mele ci ca nu este cine sa treaca peste ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si nici nu a fost pana acum mare lucru inafara de o suferinta prelungita pentru una persona equivocada, iar pe viitor intrevad si mai putine sanse. Adica ar cam trebui sa pice peste mine ca sa observ. Ase ca speram si eu ca Vesta sa zica ca se prevede ceva cutremur si mi se schimba existenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Stii tu... pica para malaiata in gura lui natafleata. In fine, que sera sera.

Cat despre partea cu Venus in Scorpion I plead guilty. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

natafleata.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 10:24 PM