![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca topicul asta se incadreaza bine la cariera si afaceri, dar fiind vorba de bani cred ca aici e cel mai bine.
Ati jucat, jucati? Eu nu, dar dragul meu s-a ocupat si cu asa ceva, chiar fara agent. Principiile lui: - banii investiti trebuie sa fie "bani de joc", adica in plus, care sa nu ruineze pe nimeni daca se pierd - bursa trebuie controlata de n ori pe zi pentru a remarca trendurile - e bine de avut cat de cat intelegere pentru businessul firmei in care se baga banii pentru a intelege ce sau ce alte firme i-ar putea ridica sau scadea valoarea bursiera. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, nu va spun ca parca traiesc un roman de actiune. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai fiind vorba de Hypo Real Estate: vineri discuta statul ca le da 35 de miliarde (deci cresc), sambata ca nu le da nimic (deci se duc la vale tare), abia aseara ca le da 50 milioane, azi la prima ora scazusera cu 4% fata de vineri la inchiderea bursei. In vreo 20 minute au castigat vreo 2%. Si tot asa...
Iti trebuie nervi buni si certitudinea ca, orice s-ar intampla, nu panichezi. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua ai ales bine quelle s au extins mult , la noi la anul la Quelle va avea o colectie Botezatul, niste creatii mai moca bineinteles cat sa si le permita mai multa lume, am vazut ca si la tv prezentatoarele imbracate de la quelle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu imi iau ca nu prea avea nimeni unele hainute dar acum si prin oras am vazut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu abia astept sa vad colectia lui Botezatu de la quelle (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:31 PM |
|