![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Draga Vesta,
Vin si eu cu intrebarile mele, ce mi-ai spus la inceputul anului s-a adeverit, acum vreau sa stiu mai departe. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) As vrea sa aflu daca sanatatea mea se va imbunatati, eu am poliartrita si lupus eritematos sistemic si daca se poate si cauzele acestor boli si ce ar trebui sa fac eu pentru insanatosire. Si as vrea sa mai aflu daca am vreo sansa sa am un copil. Data nasterii: 21 iulie 1969 Locul: Cimpina Ora 9 - 9.15 a.m Locuiesc acum in Bucuresti. Multumesc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Da, prezicerile bune s-au indeplinit.
Esti extraordinara, asa e cum spui. Este vorba de tristete, da, din copilarie a venit, abia am scapat cu greu de ea, iar simtul vinovatiei a fost exagerat de mare ani de zile. Si, da, am refuzat sa am un copil inainte de a ma imbolnavi. Da, am vitalitate, o puternica dorinta de viata, ma misc, fac de toate ca sa am o viata normala si in ultimul an mi-am revenit foarte mult folosind multe remedii naturale. Mulumesc mult! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:31 PM |
|