![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-August 08 Member No.: 4,472 ![]() |
In ultimul timp mi-e frica sa merg la doctor pentru orice. Am doi prieteni care acuma termina medicina, nu stiu nici macar grupele de medicamete. I-am intrebat daca doua medicamente pot sa fi combinate si ......
Ma duc la doctor si cer investigatii complete si imi face o simpla analiza de rutina. trebuie sa te du-ci la zece doctori ca poate unul te asculta ce sintome ai CE PARERE AVETI, CE INTAMPLARI AVETI? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ma intristez foarte tare cand vad situatia sanatatii din Romania, cum din ce in ce mai multi medici nu respecta nici o farama din ceea ce spune juramantul.
Chiar daca provin din familie de medici,chiar cu relatiile pe care le au membrii familiei mele in domeniul medical m-am lovit de incompetenta medicilor si indiferenta lor. Vreau sa cred ca atunci cand voi absolvi, nu ma voi schimba...si voi ramane OM si voi ajuta si neconditionat.. Am trecut si eu printr-o situatie de urgenta, cand am stat la cozi indurerata, si pana nu mi-am luat halatul pe mine si nu am dat buzna peste medic, nu m-a bagat in seama... Cat despre Parhon, mi-a mai spus cineva acelasi lucru, scumpic...si nu mi-a venit sa cred...cata mizerie este, cata coruptie (nu dai banu`, nu-ti face nimic), cata incompetenta...te duci sa te analizeze hormonal si iti da impresia de fapt ca mergi sa te consulte medicul de familie, nu endocrinologu.. Nu stiu ce sa zic...ma intristeaza situatia foarte tare... Nu invinuiesc numai medicii, lacomia lor vine din lipsa de apreciere a lor la adevarata valoare de catre sistem...salariile-s de toata jena, rezidentii mor de foame, cursurile de perfectionare scumpe, cartile scumpe...nu-ti permiti sa duci un trai decent dintr-un salariu de medic, de aceea de ajunge la jupuiala.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:55 AM |
|