![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-August 08 Member No.: 4,472 ![]() |
In ultimul timp mi-e frica sa merg la doctor pentru orice. Am doi prieteni care acuma termina medicina, nu stiu nici macar grupele de medicamete. I-am intrebat daca doua medicamente pot sa fi combinate si ......
Ma duc la doctor si cer investigatii complete si imi face o simpla analiza de rutina. trebuie sa te du-ci la zece doctori ca poate unul te asculta ce sintome ai CE PARERE AVETI, CE INTAMPLARI AVETI? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da-mi voie sa te contrazic, Empty. Si in Germania au rezidentii au salarii foarte mici, asistentele medicale de asemenea si nu-i da nimanui prin cap sa ia de pe viu si de mort. Imbratiseaza "meseria" asta pentru ca le place, pentru ca-i simt chemarea, nu cu gandul ca las' ca ma ajung eu cand o voi profesa. Cunosc si eu mai multi doctori in tara, foarte buni in domeniile lor (chiar cei mai buni din oras) care nici nu se uita la bolnav daca nu deschide usa cu capul. Ii trimit pur si simplu acasa si le zice cu ce sau cu cat trebuie sa apara. Nu va zic ca pana si rudele lor (inafara de parintii lor) trebuie sa sara cu dreptul, altfel nu misca un deget nici pentru ei.
Asta cu salariile chiar ca-i culmea, aici castiga un muncitor mai in varsta mai mult decat un rezident, ca sa nu mai spun cu cat in plus fata de-o asistenta. Si muncitorul ala nu se joaca cu vietile oamenilor... S-apoi sa nu se mai faca medici daca stiu ca nu le-ajunge salariul! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:25 AM |
|