![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
1.este adevarat ca de la clorul din piscina ti se schimba culoarea parului in verde? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
2.pot sa iau boli din sauna? (stiti ca sunt paranoica si m-am asezat fara sa stau pe prosop......) 3.cine nu are voie sa faca sauna?poate produce complicatii la ceva?gen sa dau in probleme cu sanatatea? 4.am voie sa meg zilnic la sauna? 5.dupa sauna , fac dush cu apa calda sau rece sau nu conteaza? 6.daca inoti zilnic , poti face rau pielii si parului? |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
1.este adevarat ca de la clorul din piscina ti se schimba culoarea parului in verde? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) 2.pot sa iau boli din sauna? (stiti ca sunt paranoica si m-am asezat fara sa stau pe prosop......) 3.cine nu are voie sa faca sauna?poate produce complicatii la ceva?gen sa dau in probleme cu sanatatea? 4.am voie sa meg zilnic la sauna? 5.dupa sauna , fac dush cu apa calda sau rece sau nu conteaza? 6.daca inoti zilnic , poti face rau pielii si parului? Trebuie sa intrebi un doctor daca corpul tau iti permite sa mergi la sauna... Trebuie sa faci o electrocardiograma si sa-ti controlezi tensiunea. Daca suferi de varice este contraindicata sauna. Sauna este contraindicata si pe timpul sarcinii, in stari de febra si pe timpul menstruatiei. Sauna este contraindicata daca ai boli transmisibile de piele. Deci da, poti sa iei boli din sauna daca acolo a intrat cineva infectat. Te [b]poti[/b] trezi cu micoze, veruci sau conjuctivita. Inainte de a intra in sauna trebuie sa faci un dus cu apa calduta, stai cateva minute in sauna si apoi faci un alt dus dar cu apa rece si apoi reintri in sauna. In total sauna nu trebuie sa dureze mai mult de 15/20 minute. Din sauna nu trebuie sa iesi grabit, trebuie sa iesi cu calm si sa astepti cateva minute dezbracat pentru a-i lasa timp corpului sa-si echilibreze temperatura. Dupa sauna este bine sa faci un dus rece. Da, clorul din piscina distruge firul de par. Te poti proteja folosind tratamente de par speciale sau casti speciale care nu permit apei sa ajunga la par. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:11 AM |
|