![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Vreau si eu sa pap o pizza buna in Bucuresti. si nu am gasit :-
aveti vreo recomandare? eu trebuie sa 'ma abtin' :P pana ajung acasa ca sa merg in iasi la Familly - daca stie cineva. :'( :-* O reteta de pizza pentru acasa are cineva? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Am doua localuri pe care le iubeeeeesc la fel de mult: Acapulco, la Unirea, in spatele magazinului, unde face tramvaiul 5 la stg spre halele Traian :P, foarte buna, si pizza si sosul, restaurantul/pizzeria este separata pentru fumatopri/nefumatori si Interbelico, un restaurantel mai micut asa, gen anii 40-60 cu muzica din aceeasi perioada, cu pizze f bune si tot felul de specialitati italienesti: paste....este pe undeva langa Piata Gemenii, cum vii dinspre Romana faci dreapta si mai mergi putin, apoi dreapta iar pana dai de o bisericuta, e pe colt. O sa ma interesez de strada exact. :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:57 PM |
|