IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Craciunul in familie, idei, obiceiuri
janis
post Nov 23 2008, 10:22 PM
Post #1

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Anul acesta o sa fim doar 6 persoane la masa de Craciun (parinti, eu si fratele meu, si bunicii din partea mamei). Devine tot mai trist si monoton cum trec anii, pentru ca in ultimii ani am pierdut oameni care ne erau dragi si scaunul lor a ramas gol... Este sarbatoarea noastra preferata, si anul acesta ma gandeam sa facem putin altfel, sa schimbam ceva, sa nu fie asa de trist. Anul trecut pe la 7 seara am asezat cadourile sub pomul de Craciun, am cantat cateva colinde, am deschis cadourile, am povestit putin, cina de Ajun si la 21:30-22:00 era gata, desi am inceput tarziu...

Voi cum petreceti ziua si Ajunul Craciunului? Pentru ca la noi doar cu Ajunul este o problema, in rest cele 3 zile de Craciun is foarte frumoase. In prima zi pranz in familie si spre seara vizita la prieteni si rude, schimb de cadori, iar in a doua zi de Craciun deobicei la schi cu toti prietenii.

Jocuri, ideei, obiceiuri, orice...

Mai am o dilema. As vrea sa-mi invit prietenul pentru Ajun, dar n-am indraznit inca sa-mi intreb familia, pentru ca la noi obiceiul este sa fie petrecut in familie, plus ca prietenul meu nu vorbeste acelasi limba cu ei (poate vorbi doar cu mine, eventual fratele meu si tata, dar bunicii in nici un caz), deci comunicarea ar fi cam grea:(. A mai fost cineva in aceasta situatie?
Voi cum petreceti Craciunul in familie ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
lotte
post Nov 25 2008, 02:01 PM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Daca nu participi la pregatirea Craciunului, nu are nici un farmec, spun eu.
Inainte sa plec in America, ai mei se ocupau de tot, si eu nu prea apreciam sarbatoarea, nu aveam rabdare sa stau la masa.
In state, insa, am invatat ce e dorul de tara, de parinti, de sarbatori, si cat e de frumos sa petreci anumite zile cu cei dragi.
Primul Craciun la care m-am implicat a fost in 2005, cand am cumparat brad, m-am ocupat de pregatirea mesei, si am ascultat colinde cu tot sufletul.Am trimis cadouri celor dragi, am facut filmulete scurte cu mine, prin care le uram toate cele bune de sarbatori.
Am trimis felicitari.

Acum Craciunul il asociez intotdeauna cu familia.Imi place sa merg acasa, sa stau la masa cu ai mei, sa fim doar noi, parintii si copiii (adica eu, sora mea si familia ei), sa povestim, si sa ne bucuram unii de altii.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:33 AM