![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,219 ![]() |
Buna fetelor ! Tin dieta South Beach de catva timp. Este o dieta de bun simt cu ajutorul careia am reusit sa slabesc. Este conceputa de un renumit medic cardiolog Agaston. Aceasta dieta a avut succese spectaculoase in timp, cei care au tinut o fiind foarte multumiti si cel mai important au reusit sa si rezolve si anumite probleme de sanatate. Fetelor, stiti voi care, va astept cu drag sa povestim . Sper sa ne reintalnim curand. Sanda
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-November 08 Member No.: 5,418 ![]() |
Ma puteti ajuta si pe mine? Am tot auzit de dieta south beach, dar mi-a fost frica sa o incerc. Am mai tinut niste diete de genul asta, foarte stricte (gen dieta celor 7 zile cu supa de varza) dar ori nu au avut efect ori am pus la loc kg pierdute imediat ce am oprit dieta.
Nu mai vreau sa incep alta dieta pana nu stiu sigur ca nu voi pune la loc kg pierdute dupa ce o opresc! Asa ca am venit sa va cer parerea, acelora care au tinut dieta south beach: a mers?? Chiar ati pierdut 4 - 7 kg in 2 saptamani? Dar cand ati ajuns in faza a treia (care se presupune ca trebuie sa o ti toate viata :0 ), ati pus kg la loc? A si vroiam sa stiu mai multe detalii, ca sa stiu daca are rost sau nu sa o tin pana la urma: in faza a treia se presupune ca poti sa mananci ce vrei, doar fara excese... Chiar merge asa? Adica pot sa mananc si dulciuri si produse de patiserie, orice, doar cu moderatie? Eu nu pot sa renunt la ele pentru toata viata, de aceea vreau sa stiu, ca sa nu mai tin inca o dieta degeaba. Daca presupune sa renunt la junk food si alte chestii pt totdeauna altfel pun kg pierdute la loc, pai nu prea o sa functioneze la mine... As vrea sa stiu si eu mai exact ce inseamna "orice" si cu "moderatie"... Si inca o intrebare... este o dieta buna de urmat si pentru cei sub 18 ani? Sau nu conteaza ce varsta ai? This post has been edited by Seranya: Nov 27 2008, 03:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:45 AM |
|