IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Dieta South Beach
sandamariany
post Jun 10 2008, 03:54 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,219

Buna fetelor ! Tin dieta South Beach de catva timp. Este o dieta de bun simt cu ajutorul careia am reusit sa slabesc. Este conceputa de un renumit medic cardiolog Agaston. Aceasta dieta a avut succese spectaculoase in timp, cei care au tinut o fiind foarte multumiti si cel mai important au reusit sa si rezolve si anumite probleme de sanatate. Fetelor, stiti voi care, va astept cu drag sa povestim . Sper sa ne reintalnim curand. Sanda
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Seranya
post Nov 27 2008, 05:11 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,418

QUOTE(rozy @ Nov 27 2008, 03:45 PM) *
Adica tu vrei sa nu faci mai nimic, dar sa si manaci dulciuri si junk food...si greutatea sa se mentina ea asa frumos,nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Banuiesc ca orice dieta indeamna la consumarea unor alimente sanatoase, ori cele mentionate mai sus nu prea indeplinesc criteriul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Credeam ca este un site romanesc... Si credeam ca am postat in limba romana... eee mai explic o data ca poate am scris in turca si nu mai stiu:
Nu am spus ca vreau "sa nu fac nimic" si sa slabesc. Am zis ca sunt dispusa sa tin orice dieta atata timp cat este pe o perioada de timp limitata si nu toata viata... Si nu cred ca am mai auzit pe cineva care sa recomande sa ti dieta toata viata pana acum. Tot ce am auzit este ca trebuie sa continui cu un stil de viata sanatos. Ei bine, la fel si in faza a treia din dieta south beach, se recomanda sa continui fara nicio restrictie doar fara excese.
Intrebarea mea era daca puteti sa imi explicati mai exact ce inseamna "fara excese". Nu stiu daca am o imagine corecta a ceea ce inseamna "moderat"...
Adica... cat de des ar fi permis sa mananci dulciuri si alte alimente de genul, si ce cantitate este considerata "normala"?

Desigur, intrebarea principala era daca aceasta dieta functioneaza pana la urma, ca daca nu este eficienta atunci nici intrebarea de mai sus nu are rost...

QUOTE(Maàt @ Nov 27 2008, 04:19 PM) *
Fa miscare, fa sport. La mai putin de 18 ani orice dieta iti va transforma viata de adult in iad.

Da... cam asta spune toata lumea cand aude ca ai sub 18 ani... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu le pasa daca esti cat o vaca (sau dupa caz cat un bou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ca doar esti copil... Nu conteaza cum arati, chiar daca ai doar cateva kg in plus... Ei te considera sanatos oricum ai arata, si mai arunca cateva sfaturi generale cum ar fi "fa sport" sau "mananca sanatos"... Nu se complica nimeni sa ii ajute cu diete mai complexe...
Nu inseamna ca daca ai sub 18 ani nu poti tine o dieta. Nu orice iti afecteaza sanatatea.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
sandamariany   Dieta South Beach   Jun 10 2008, 03:54 PM
Maàt   :welcome: back la noi, Sandy! S-a pus pe site...   Jun 10 2008, 04:01 PM
danutza_ta2000   Buna, Ceva retete pentru faza 1?   Oct 30 2008, 03:06 PM
Maàt   Recomandam cumpararea cartii... DIETA SOUTH BEA...   Oct 30 2008, 03:16 PM
Seranya   Ma puteti ajuta si pe mine? Am tot auzit de dieta ...   Nov 27 2008, 03:40 PM
rozy   Adica tu vrei sa nu faci mai nimic, dar sa si mana...   Nov 27 2008, 03:45 PM
Maàt   Fa miscare, fa sport. La mai putin de 18 ani orice...   Nov 27 2008, 04:19 PM
Seranya  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 06:59 PM