![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-February 07 Member No.: 1,219 ![]() |
Buna fetelor ! Tin dieta South Beach de catva timp. Este o dieta de bun simt cu ajutorul careia am reusit sa slabesc. Este conceputa de un renumit medic cardiolog Agaston. Aceasta dieta a avut succese spectaculoase in timp, cei care au tinut o fiind foarte multumiti si cel mai important au reusit sa si rezolve si anumite probleme de sanatate. Fetelor, stiti voi care, va astept cu drag sa povestim . Sper sa ne reintalnim curand. Sanda
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai dreptate, Seranya. Poti minca junk-food pina lesini, nu o sa ti se ingroase vasele sangvine.
Poti la 18 ani sa tii orice dieta care sa te faca sa iti nenorocisti viata, sa te lase rinichii, ficatul, stomacul, oasele, sa-ti cada dintii si parul si sa ai un ten de cartof scofilcit... Si asta pentru ca, la 18 ani esti buricul-pamintului, mai desteapta decit altii care ti-ar putea fi parinti, cind, de fapt, esti doar o alta adolescenta debusolata care nu stie inca ce e bunul-simt pentru ca parintii nu prea isi fac datoria. Mi-ar fi rusine sa am o fata de virsta ta care sa nu vorbeasca cu mine despre sanatatea si greutatea ei. Diete mai complexe iti da doctorul. Vezi pe cineva aici cu diploma de nutritionist atirnata de vreun perete? Aici e un forum, nu o clinica de dietologie. Daca nu ai bagat de seama. Si cred ca nu ai mai mult de 16 ani dupa tonul asta de copil raftatat care se crede om mare, insa nu stie sa aibe responsabilitatea unui adult cu scaun la cap. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 08:45 PM |
|