![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
Ciao tuturor,
Nu stiu daca este voie sa postezi si despre chestii mai putin placuta d.p.d.v al sanatatii...si sa o spunem pe sleau..despre o BTS. Ma intereseaza cate dintre voi stiti despre HPV? (eu am invatat destule dar prea tarziu si in caz ca cineva are nevoie de vreun ajutor de informatie ii sunt alaturi). Semne de intrebare: Vaccinarea contra HPV |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 75 Joined: 12-January 06 Member No.: 145 ![]() |
O viata sanatoasa:)Simplu de zis, nu?!
Iau imunostimulatoare, incerc sa mananc mai multe fructe, mai putine chestii colesteroase:), ar trebui sa dormi de ajuns(noptile pierdute slabesc imunitatea), ar trebui sa ma las de fumat, alcoolul ar fi indicat sa fie redus spre excludere, vitamine. Si aditional imi fac imunograma periodic(deocamdata am facut una si doresc la 6 luni). Inca nu am refacut testul la interval de 6 luni. Primul l-am facut in noiembrie si mi-a iesit negativ si cum aveam dubii am cerut refacerea testului si nu a iesit bine. De atunci am luat imunostimulatoare si imunograma arata bine...prin aprilie o sa refac testul hpv. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 02:12 AM |
|