![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu este o idee originala. Pe bloguri deja circula leapsa asta.
Regulile sunt putine si scurte: - nu cauta o carte anume. Foloseste cartea pe care o citesti in perioada asta. - nu cauta un paragraf anume. Foloseste numerele date de persoana dinaintea ta(numar de pagina, numar de rand) - daca randul respectiv face parte dintr-un paragraf, scrie-l pe tot. - la sfarsit scrie titlul cartii si autorul - nu uita sa lasi pentru urmatoarea persoana numerele reper Incep eu: " Avusese loc aceasta explicatie?...Nu se stie. Cu toate acestea, in aceeasi seara, domnul Dardentor, luand-o pe Louise deoparte, o intreba daca era pe deplin odihnita, astfel incat sa plece din nou a doua zi." Jules Verne - Clovis Dardentor Numerele reper pentru cine preia leapsa: pagina 122 randul 8. |
|
|
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Chiar atunci se auzi un zgomot in vestibul, urmat de fosnetul rau-prevestitor al unei haine de ploaie, iar el se indeparta de ea cu o graba stangace, infundandu-si mainilein buzunare, isi drese glasul cu un harait si incepu sa spuna cu voce tare: "
Vrajitorul - Vladimir Nabokov Nu e cartea pe care o citesc acum, dar asta era langa mine si imi era lene sa ma ridic din pat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pagina 29 randul 8 |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
''A black eye rolled towards me, and I knew, wihtout being able to say why, that he was being naughty like an ordinary horse. Whether he could count better than me or no, he was just being plain awkward. Without thinking twice I slapped him on the shoulder with the tail end of the halter and said, in a voice which left no doubt in his mind:
- You heard me! Bow, Snow!'' Philippa Gregory - Meridon Pagina 149, randul 15. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 11:40 AM |
|