![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat am cautat topicul asta!!!!
Eu am problema urmatoare : nu pot sa merg singura la sala. NU POT si gata. Mi-e rusine :-s Stiu, sunt batuta in cap... dar eu nu pot sa merg singura la sala. Fiind foarte slaba am impresia ca toata lumea se uita ciudat la mine, ca "ia uite-o si pe asta, o bate vantul si ea vine la sala". 50% din oameni au impresia ca la sala mergi doar ca sa slabesti. Eu vreau sa merg pentru ca vreau sa pun ceva muschiulet pe mine, deja sunt alarmant de slaba. Vreau recomandari de sali daca se poate in Bucuresti, zona centrala ( adica universitate/romana/cismigiu ), nu foarte scumpe si, poate, si-o doritoare de companie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:21 PM |
|