IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Foamea in cura de slabire
miram
post Jul 27 2006, 09:52 PM
Post #1

Musafir

Adevarul este ca tot asta este cea mai buna cura de slabire dar ce ma fac cu psihicul?deci de luni pana astazi, joi, am mancat 2 piepti de pui fiert si 4 felii de pepene.Am mai ametit, m-am simtit slabita in unele momente dar incepe sa imi fie din ce in ce mai bine.Normal ca am pretentia sa imi vad burtile cum se dizolva dar mai rabd putin.
In schimb problema este cu psihicul, parca sunt drogata, vsez batoane de snikers si cola si inghetata si placinte imi vine sa plang si sunt nervoasa.ma tot amagesc ca as este la inceut, dr oare asa este?sau o iau razna?mai tine cineva cura acum? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post Dec 15 2008, 01:46 PM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da, maine ma duc iarasi si in fiecare zi a saptamanii. Pleaca fata de la masaje acasa la ea in Ardeal si trebuie sa recuperez.

Fac si niste exercitii pe langa Starvac la un aparat numit PowerPlate. Este o platforma ce vibreaza si... amplifica de 6 ori exercitiile facute pe ea.

Tin si regim, de fapt o dieta sau mai bine spus un program pentru o nutritie echilibrata. Asa am slabit. Se slabeste incet dar fara piei atarnate.

Se mananca orice in limita bunului simt (de fapt a unui sablon) si dau un exemplu: pe zi nu se papa mai mult de 100 g carne gatita (asta inseamna 1 portie proteine), se papa oricate legume doresc cu o conditie: sa am cel putin o masa calda pe zi (aici sunt incluse toate legumele inclusiv fasolea verde. Mazarea, fasolea uscata, lintea, etc. intra la proteine iar cartofii, orezul, porumbul la carbohidrati), 3 portii de carbohidrati (aproximativ 3 felii de paine de cate 50 g (alba) sau de cate 75 (neagra facuta in casa) sau inlocuitori ca orezul, mamaliga, cartof, tot cu gramaj (cam 100 g pe portie in medie), paste, etc. 2 portii de fructe (100-200 g fruct pe portie, cam asa), lactate mai putin, cam 1 portie pe zi (gen un pahar de lapte de 250 ml), minim 2 l de apa pe zi. Am voie si uleiuri si grasimi, 2 portii sau 3, nu mai stiu exact acum, a cate 2 lingurite de ulei de masline sau 1 lingurita unt/portie, etc. Ciocolata si dulciuri se accepta dar nu in exces: cam 1-2 cuburi pe zi daca mori de pofta, dar eu prefer sa pun 1 portie de fructe decat ciocolata si dulciuri. Fara sucuri sintetice si "naturale" din comert, fara mezeluri de niciun fel, fara carnati, fara fast-food.

Cam asta e, pe scurt. Nu mor de foame si ma simt tonica si vesela. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ah, uitasem, eu mananc cam 1200-1500 calorii pe zi pentru a slabi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adica toate cele de mai sus, adunate, cam atat fac.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
miram   Foamea in cura de slabire   Jul 27 2006, 09:52 PM
kalua  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 03:13 PM