![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate bordeie, atatea obiceie si asta nu numai la nivel de familie, ci si de comunitatea, de tara in care traim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiica-mii i-am dat stingerea pana la 9 ani cel tarziu la 8 seara, intre 9 si 10 ani cel tarziu la 9, iar acum, ca are peste 10 ani, se intampla sa se culce si pe la 9 si un sfert, 9 jumatate. Vinerea si sambata are voie sa stea pana la 10, dar rar reuseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e obosita dimineata si se scoala intotdeauna fara probleme, bine dispusa si pusa pe fapte mari. La ce ora dati voi stingerea copiilor vostri (si cati ani au copiii)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce batai de cap le-am dat si eu alor mei cu ora de culcarel! Niciodata nu o respectam..Ulterior, am invatat si niste smecherii. Ma prefacem ca adormeam, cuminte, si gasisem eu niste lanterne in casa, imi faceam lumina si ma jucam apoi, gaseam diverse activitati interesante de facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu il lasam nici pe frate-miu sa doarma, ma uitam la TV cu sonorul la minim. Si la fel cu somnul de dupa-amiaza. Venea bunica-mea la noi dupa ce ajungeam de la gradinita (ai mei lucrau, normal) si invatasem eu ca daca, colaboram si ne culcam, se plictisea si in maxim jumatate de ora pleca. Asadar foarte cooperativi, ne schimbam noi in pijamale, ne faceam ca dormim ca niste ingerasi si dupa ce auzeam incuiatul usii, rapid in picioare, ne jucam luandu-ne la bataie, chestii din astea trendi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:16 AM |
|