![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate bordeie, atatea obiceie si asta nu numai la nivel de familie, ci si de comunitatea, de tara in care traim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiica-mii i-am dat stingerea pana la 9 ani cel tarziu la 8 seara, intre 9 si 10 ani cel tarziu la 9, iar acum, ca are peste 10 ani, se intampla sa se culce si pe la 9 si un sfert, 9 jumatate. Vinerea si sambata are voie sa stea pana la 10, dar rar reuseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e obosita dimineata si se scoala intotdeauna fara probleme, bine dispusa si pusa pe fapte mari. La ce ora dati voi stingerea copiilor vostri (si cati ani au copiii)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , Walpurgik. E adevarat ca atunci cand ei dorm capeti timp in plus, dar in realitate le face bine somnul. Ii ajuta sa creasca mari. Iar somnul de noapte inainte de ora 21 este cel mai important pentru sistemul lor nervos.
Am inregistrat si eu in seara asta o victorie. Am lasat fetita sa adoarma singura. S-a perpelit ce s-a perpelit, a durat vreo ora. Pana la urma a adormit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ii ajuta sa creasca mari. De-aia am ramas eu mica de statura? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:52 AM |
|