![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate bordeie, atatea obiceie si asta nu numai la nivel de familie, ci si de comunitatea, de tara in care traim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiica-mii i-am dat stingerea pana la 9 ani cel tarziu la 8 seara, intre 9 si 10 ani cel tarziu la 9, iar acum, ca are peste 10 ani, se intampla sa se culce si pe la 9 si un sfert, 9 jumatate. Vinerea si sambata are voie sa stea pana la 10, dar rar reuseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e obosita dimineata si se scoala intotdeauna fara probleme, bine dispusa si pusa pe fapte mari. La ce ora dati voi stingerea copiilor vostri (si cati ani au copiii)? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa, de unde-o aveti pe asta cu somnul obligatoriu de pranz? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu mai tin minte exact ce scria in toata literatura de specialitate pe care am citit-o (si-am citit cativa metri), scria ca pana la nu stiu cate luni un pui de somn si inainte de masa, unul si dupa-masa, apoi numai dupa-masa, dar pana pe la 2 ani. De asta cica-i nevoie. Dupa aceea - dupa fiecare individ (ca exista copii care dorm toata ziua pe ei), dupa gradinita, dupa parinti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:42 PM |
|