![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cate bordeie, atatea obiceie si asta nu numai la nivel de familie, ci si de comunitatea, de tara in care traim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiica-mii i-am dat stingerea pana la 9 ani cel tarziu la 8 seara, intre 9 si 10 ani cel tarziu la 9, iar acum, ca are peste 10 ani, se intampla sa se culce si pe la 9 si un sfert, 9 jumatate. Vinerea si sambata are voie sa stea pana la 10, dar rar reuseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu e obosita dimineata si se scoala intotdeauna fara probleme, bine dispusa si pusa pe fapte mari. La ce ora dati voi stingerea copiilor vostri (si cati ani au copiii)? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Am reusit sa-i adorm in jur de ora 21- 21,30.
Se mai trezesc pe la 23 si mai stau treji jumatate de ora, dar eu voi fi perseverenta, observ ca totul e sa ma impun putin. Activitate fac toata ziua, in special dupa ora 15, alearga in patru labe, se fugaresc unul pe celalalt in frunte cu Laura. Ea construieste casute din cubulete si ei vin si dezasambleaza cu placere, apoi trec in bucatarie si umbla la dulapul cu farfurii, am pus acolo special numai din plastic. Scotocesc peste tot. Au o energie debordanta. Deschid toate sertarele posibile si imprastie tot ce se poate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mutat ora de facut baita la 20,30. Cred ca voi reusi sa-i dezvat si de obiceiul de a se trezi pe la miezul noptii. Multumesc de sfaturi, fetelor si in scurt timp vreau sa-mi cumpar si cartea de specialitate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:48 AM |
|