![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm, si la getfit preturile mi se par maricele...
Are cineva idee daca au si fitness? Eu practic asta vreau... si n-am vazut nicaieri pe site sa scrie de fitness... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-September 08 From: Bucuresti Member No.: 4,789 ![]() |
de curand am inceput sa merg si eu la sala. Nu ca sa slabesc ci ca sa dau jos stratul de celulita care se face din ce in ce mai gros si mai urat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
stau pe Bd. Timisoara, asa ca am ales o sala la 2 statii de mine : GYM . E curata, iar lumea e ok. Este si un antrenor care sa iti zica ce si cum. Abonamentul cu 8 intrati (nu imi trebuie mai mult de 2 pe saptamana) este 80 de lei. Eu zic ca e rezonabil. Am incercat si la Plazza, dar preturile mi se par extraordinar de mari. Un abonament ajunge la 300lei pe luna . Intr-adevar..ai si sauna, bai de abur.. dar..pretul mi se pare totusi mare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:54 PM |
|