![]() |
![]() |
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o problema si vroiam sa aud niste pareri sau daca cineva a fost in aceeasi situatie.....
deci: cand eram mai mica m-am ferit la scoala de o palma si am nimerit cu gura in marginea unui perete. consecinte: a trebuit sa-mi inlocuiesc dintele din fata dar gingia a ramas cu un cheag de sange, adica e colorat vinetiu nu foarte mult dar deranjant pentru mine, bine cred ca deja am inceput sa ignor. cum pot sa scap de el? exista vreo crema sau daca nu, o metoda chirurgicala locala? acum vreo 3 ani cand am vrut sa fac operatiunea medicii stomatologi pe care i-am vizitat nu prea au avut ce sa-mi faca.... acum cica ar exista niste punctii la nivel local.... a mai facut cineva asa ceva ? sau orice alta solutie e binevenita.... |
|
|
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi de informati. Voi cumpara apa de gura sa vad cum va fi, ca dusul bucal mi se pare o prostie sau poate nu, dar sa dau atatia bani nu ma lasa inima.
Problema la mine e ca dinti din fata sunt pusi iar la unul din ei gingia imi este iritata tot timul, si asda am fost eu la stomatolog, mi-a zis ca nu e o problema medicala ci doar o gingivita si sa incerc sa ma spal cu dusul ca poate sa curete gingia mai bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 11:18 PM |
|