![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
buna fetele !!!
in primul rand daca nu e ok tipul asta de topic imi cer mii de scuze si promit k nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi..sa va zic o mica poveste...de ceva luni ma confrunt cu o maaaaaare problema:nu reusesc sa slabesc. in disperarea mea am incercat diverse cure...ba chiar si pastile pt ca promiteau marea cu sarea..nimik nu a mers. eu am aratat f bine si dupa un an de ture de noapte si ziua la facultate...s-a dus silueta mea... asa k va intreb pe voi de sali de fitness ca deh..sa o fac si pe asta...si daca tot sunt novice in ale salilor ma gandeam k tips and trics de la oameni cu exeperientza nu strica. so...va invit sa impartasitzi lucrurile care nu trebuie care trebuie facute la sala...daca e permisa reclama ..recomandari samd sry again data topicul incalca vreo regula.... ms fain de pe acum pt timp si ...sa auzim de bine va pooop |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-January 09 Member No.: 5,728 ![]() |
Salutare,
Si eu sunt in cautarea unei sali in care sa pot face atat Aerobic cat si Fitness. Fiindca stau in zona Domenii am inceput sa caut o sala OK in zona. Stiam de sala Radu Fitness si am mers sa ii fac o vizita insa SURPRIZA... sala s-a INCHIS....... Partea buna e ca in acelasi loc se deschide o sala noua, sala pe care am si vizitat-o (desi inca nu era 100% gata). Ce mi-a placut cel mai mult este ca au o sala de aerobic IMENSA, cred ca la o clasa pot participa chiar si 40-50 de persoane fara probleme. Sala de fitness am inteles ca va avea aparatura noua adusa din USA. Acum astept sa deschida, am inteles ca vor deschide undeva in data de 15 Februarie. Poate ne strangem mai multe fete si mergem la aceasi sala. Mai are cineva alte optiuni in zona excluzand Bamboo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ?? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:26 PM |
|