![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ma uit la stiri si o intrebare mi se invarte in minte.
Daca niste ziaristi ar fi publicat caricaturi defaimatoare cu Iisus sau Dumnezeu oare noi cum am fi reactionat? Am fi devenit violenti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
QUOTE Nu stiu prea multe despre islam dar cu siguranta Mahomed ca omnu are nici o valoare.Ceea ce a spus el este important. Lectiile de viata sunt ce a lasat in urma lui , nu un trup. Cu Isus este altceva, el este Fiul lui Dumnezeu. Orice om are valoare,orice suflet.Nu numai ceea ce spune.Trebuie sa respectam si trupul si sufletul,pentru ca trupul este templul sufletului.Iisus in viata pamanteasca,de om,a fost si el batjocorit de romani.Nu putem spune acum ca asta nu este important daca a fost batjocorit sau nu,pentru ca Iisus nu are valoare ca om,e important doar ce a spus si ce ne-a invatat ,si pentru ca este Fiul lui Dumnezeu. Mi se pare o chestie urata sa defaimezi religia altcuiva,ceva ce pentru altul este un lucru sfant.Este ca si cum cineva ar face caricaturi deplasate cu parintii tai si le-ar publica.Nici arabii nu sunt mai prejos oricum,nu trebuiau sa reactioneze in halul asta,dar pe de-o parte au si ei dreptate. Eu sunt adepta respectului.Oricine ar fi,Buddha,dalai lama,Moise,Iisus,Mohamed,trebuie sa respectam dreptul la libera credinta al oamenilor. Dreptul la exprimare,si libertatea presei nu permite aducerea insultelor si calomniilor.Nu sunt de acord cu ce au facut danezii(parca din cate stiu ei au facut caricaturile),dar nu sunt de acord nici cu 'raspunsul' din partea sirienilor si libanezilor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:43 AM |
|