![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ma uit la stiri si o intrebare mi se invarte in minte.
Daca niste ziaristi ar fi publicat caricaturi defaimatoare cu Iisus sau Dumnezeu oare noi cum am fi reactionat? Am fi devenit violenti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
QUOTE chiar si mohamed a recunoscut ca Isus a fost unul dintre marii profeti ai vremii sale (mohamed recunostea de profeti pe David, Isus si inca cineva, daca imi aduc aminte). Din cate stiu,si din cate am citit,in legatura cu profetii,facand comparatie,Biblia si Coranul recunosc aceiasi profeti,incepand de la Adam/Adem,Lot/Lot,Noe/Nuh,Moise/Musa,Solomon/Suleyman,David/Davud,Iosif/Yusuf,Iisus/Isa.In Coran singura diferenta este ca apare in plus Mohamed. Si din cate mai stiu,nu exista pe pamant nici o reprezentare grafica a lui Mahomed,si asta este considerata o blasfemie de catre ei.A fost si un film,in care juca Anthony Queen,care avea subiectul asta,si in film rolulu lui Mohamed nu il juca nimeni.Rolul lui era jucat de camera video,care vedea totul prin ochii lui. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:42 AM |
|