![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ma uit la stiri si o intrebare mi se invarte in minte.
Daca niste ziaristi ar fi publicat caricaturi defaimatoare cu Iisus sau Dumnezeu oare noi cum am fi reactionat? Am fi devenit violenti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Caricaturile alea sunt o dovada clara a faptului ca oamenii aia, asa cool si pretentiosi cum se vor, nu au nici cel mai mic respect pentru o cultura sau o religie diferita de a lor. Poate ii chinuie viscolul... :)
Se pare ca tot circul iscat urmareste compromiterea bunelor relatii dintre zona scandinava si tarile arabe...poate ca este doar un joc politic de factura indoielnica. Daca facea cineva chestia la adresa personajelor principale ale crestinismului, probabil ca persoanele respective ar fi fost declarate anatema de catre biserica. Dar nu cred ca am fi devenit violenti...Fiindca fanatismul nu caracterizeaza crestinismul acestui mileniu ;). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:36 AM |
|