![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Ma uit la stiri si o intrebare mi se invarte in minte.
Daca niste ziaristi ar fi publicat caricaturi defaimatoare cu Iisus sau Dumnezeu oare noi cum am fi reactionat? Am fi devenit violenti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 7-February 06 Member No.: 191 ![]() |
:(
Este foarte trist ceea ce se intampla. Eu as vrea sa incerc sa va explic de ce nu cred ca toate demonstratiile sunt pentru ca oamenii se simt ofensati. Imaginati-va ca eu as face parte dintr-un cult ce venereaza nu-stiu-ce zeu. Iar mie religia imi interzice portretizarea acestui zeu. Iar una dintre voi conduce un ziar. Si intr-o zi decide sa initieze o dezbatere pentru cititorii ziarului in legatura cu modul in care religia mea este vazuta. Si roaga cativa caricaturisti sa o ajute. Printre caricaturi se regasesc si unele ale zeului meu. Eu ma simt ofensata. Si cer ca presedintele Romaniei (in Danemarca nu e cazul) si primul ministru sa isi ceara scuze in numele poporului roman pentru ofensa adusa mie de acele caricaturi. Si ca sa o personalizam putin, as cere ca si fetele acestui forum sa faca la fel. Vi se pare just? Vi se pare normal? Am fost jignita de poporul roman? Am fost jignita de restul fetelor de pe forum? Reprezinta vederile unora (satira, am putea-o numi) poporul roman? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 09:35 AM |
|