![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chestii generale care mie mi se par ca strica orice tinuta:
- bretele de sutien de silicon care se vad - incaltaminte scalciata, eventual tocurile ramase fara flecuri - pantaloni din care iese grasimea pe solduri - chiloti care se vad in spate, de obicei cand persoana se aseaza - eticheta cu pretul pe talpa pantofilor: cea care-i poarta nu vede treaba asta, dar toti ceilalti care merg in spatele ei - geanta murdara sau "tocita" (de-aia care si-a trait de fapt traiul si si-a mancat malaiul), mai ales daca-i din plastic alb - ciorapi fini cusuti sau cu scame - unghii false foarte lungi, cu nu stiu ce modele exotice pe ele - cand fata machiata are o cu totul alta culoare decat gatul si bratele La barbati: - eticheta de pe unele sacouri barbatesti cusuta (numai cu 4 intepaturi, la colturi) pe maneca jos - pantofi de genul asta (unii mai costa si o schinarica de bani!) imbracati la costum (IMG:http://www.insisto.de/shop/images/artikel/18-1930-0.jpg) Lista ramane deschisa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
hai sa mai spn si eu ce am observat si ma deranjeaza...
--bluze exagerat de mulate...eventual si cu paiete --nevoia de a purta pantaloni cu talie joasa in cazul celor care au "sunci"(suna cam dur,dar ...asta e adevarul) --totala nepotrivire ca stil a elementelor din outfit...muuulte cazuri,poate si eu uneori --unghii false lungi cu model incarcat,nu stiu voua cum vi se pare,mie mi se pare urat mai ales cum spunea cineva daca se asociaza cu niste degete scurte si groase. --geanta...nepotrivita tinutei...asta chiar ca e cazul meu dar la genti chiar nu prea m-am gandit...mi se pareau mai importante cosmeticele si hainele si incaltamintea decat sa dau banii pe genti. Am doar doua...neutre asa.. dar promit ca imi iau cand o sa am serviciu..lol --extensii multe...care se vad..oribil!!! --asta nu e o greseala dar pentru fetele care au par lung sa nu si-l poarte vesnic in coada...sa mai schimbe ceva nu stiu... --nu mai ma apuc sa enumar stilurile vestimentare gen idm...machiaje nepotrivite cu tinuta sau cu nuanta fetei si a parului...eh sunt multe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:13 PM |
|