![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Muzica, bautura, barfe, conversatie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Nu ma indoiesc c-au si babutele dreptatea lor, dar nu cred ca o mamica ar putea sta in casa 40 de zile si sa-i fie bine, iar aici ma gandesc mai ales la femeile de la oras (bloc (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ), dar nu le exclud nici pe cele de la tara. Macar ca iesirea este o plimbare in parc sa-ti dezmortesti oasele sau o vizita in supermarket/ iesirea in gradina, cateva munci prin gospodarie. Asta nu inseamna ca trebuie sa iasa si cu bebe, dar daca isi ia precautiile necesare nu vad nimic rau in aceasta varianta. Sigur, putem s-o criticam pe mama de care vorbeste Pesca, dar nu stim ce-a manat-o sa faca acesl gest. Oricum, ne va povesti Roxanici mai mult pe aceasta tema, caci stiu sigur ca s-a informat. Abia astept vestea c-a ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca este o zi ploioasa in Bucuresti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:03 AM |
|