![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Muzica, bautura, barfe, conversatie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ma lasati cu vorba babelor. Pai are Fanny dreptate. Eu am stat in casa nus cate zile si nu pt. ca mi-era rau ci ca nu mai aveam vreme sa ies afara. Da ti se urca piticii pe creier stand atatea zile in casa. Acu' am o prietena barbata-su era in Turcia si n-a putut sa vina ca avea contract si nu-si putea lua concediu cand a nascut si s-a dus singura la maternitate tot singura a venit acasa, o mai ajuta taica-su cand avea vreme, da' ma gandesc ca a trebuit sa iasa cu copilul sa mai isi ia una alta. Copii nu-s chiar asa plapanzi pe cat par si au instinctul de conservare din fasa. Sigur de multe ori lucrurile sunt mai adanci decat par a fi. Poate ne da Roxanica vreun semn. Aici ningea mai devreme cu fulgi mari, da' e o flescaraie fleosc fleosc la fiecare pas. O zi buna tuturor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:29 AM |
|