![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Muzica, bautura, barfe, conversatie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
eu am niste nervi...de dimineata am auzit-o pe soacra-mea cum ma barfea "pe la colturi", mi-a urcat tensiunea instant! ce vina am eu ca nu m-am nascut blonda si cu ochi albastri- idealul ei de frumusete? asta nu inseamna ca sunt tiganca, bai dar asa tampenii poate sa debiteze ca i-am si dat peste nas fara jena, dar in sufletul meu inca mai doare. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza
eu am inghetat azi de frig, e lapovita, eu nu sunt de acord cu babele as tampisa stau inchisa atatea zile , trebuie sa ies, sa respir aer, sa simt soarele pe piele sau ploaia. Or avea ele dreptate in unele privinte dar o si dau in bara. Blekytza da ce e lesbi soacra ta ? asa as fi intrebat o , eu o dadaeam pe ignor total crede ma nu merita nimeni pe lumea asta sa iti faca nervi cu atat mai mult o soacra. Cateodata lumea e asa nesimtita si inca gratuit, ca nu ti ramane decat sa "tragi geamul" si sa ti vezi de drumul tau. Si eu abia astept sa vina Roxana sa ne povesteasca sunt ochi si urechi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 02:47 AM |
|