![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Muzica, bautura, barfe, conversatie
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da tu stai cu soacra Blecky?
Si pana la urma.. las-o sa vb. Tu traiesti cu baiatu' ei nu cu ea nu? Azi vine un sudor nou, ceea ce imi da de gandit, ca intr-un foarte mare rahat nu cred ca suntem, din moment ce angajeaza oameni. Dar altceva vroiam sa zic. Sefu a uitat ca vine. Si vine la mine si face... pe cine trimitem noi pana la aeroport? Tre sa vina un baiat nou, la 9 jumate. Era 10 fara 20. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A trimis un baiat! Nu vreau sa ma gandesc ce-i trece prin cap aluia, trezit in mijlocul Italiei, fara sa vina cineva sa il recupereze. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Se pare ca pt moment am oleaca de activitate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu se mai joaca nimeni Mafia? Dupa ce ca nu a cautat nimeni criminalul.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:08 AM |
|