![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Titlul spune tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce ati incercat, ce va place? Care e the best pentru voi? Tineti cont de ingrediente sa nu fie comedogene? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 3-October 07 Member No.: 2,351 ![]() |
Eu nu prea am incredere in Lush astia. Pentru o firma care se lauda cu 'fresh handmade cosmetics' parca au prea multi parabeni si conservanti care sugereaza ca nu sunt tocmai asa 'fresh'. Plus ca de cum intri in magazin asa te abureste vanzatoarea de nu stii ce sa mai crezi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca sa nu mai zic de preturi (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Am luat un gel de dus de la Auchan(adica facut pentru Auchan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pentru exfoliere cu samburi pisati de caisa. A fost exagerat de ieftin, dar avand in vedere ca cel mai periculos ingredient pe care l-am gasit acolo a fost triethanolamine, care apare si in produse mai scumpe, zic eu ca e ok avand in vedere ca il folosesc o data pe saptamana. Si pentru uz zilnic am cumparat unul Ma Provence cu miros de floare de portocala care zice ca nu are conservanti sau coloranti. E intr-un tub metalic, prin urmare nu l-am putut mirosi in magazin. Eu am mai avut un gel de dus de la Nivea cu floare de portocala, care mirosea exact la fel ca o portocala, si la asta ma cam asteptam si de la Ma Provence asta. Cand l-am deschis insa am avut o surpriza foarte placuta. Nu miroase deloc a portocala! Miroase ca un copac in floare primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://img27.imageshack.us/img27/2813/maprovence.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 04:31 PM |
|